Κάθε χρόνο με ανυπομονησία περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όλοι μας: οι γονείς, οι καθηγητές, τα σχολεία και πάνω από όλα και όλους, οι ίδιοι οι μαθητές. 

Κάθε χρόνο γιορτάζουμε νίκες, παίρνουμε μαθήματα και επαναπροσδιορίζουμε στόχους. 

Παράλληλα με τα αμέτρητα συγχαρητήρια που θα θέλαμε να προσφέρουμε στους ενεργούς συντελεστές που κοπίασαν, ώστε τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τις προσπάθειες, θα θέλαμε να τονίσουμε την αξία της όλης διαδικασίας μέχρι την ημέρα των εξετάσεων. Μια αξία που συχνά ξεχνάμε και τείνουμε να αφήνουμε στο παρασκήνιο, που όμως παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σε μια ιστορία επιτυχίας

Η πορεία της γνώσης είναι ένα ταξίδι όμορφο, που σε γεμίζει, σε ολοκληρώνει, συχνά σε δυσκολεύει, σε πεισμώνει και εν τέλει... σε ωριμάζει. Σε κάνει κοινωνό, οδηγό, ταξιδευτή, συνοδοιπόρο, με λίγα λόγια σου διδάσκει πολλούς διαφορετικούς ρόλους, που θα χρειαστούν στο μεγαλύτερο ταξίδι - πρόκληση που σε περιμένει μετά τις σχολικές σου περιπέτειες: η ίδια η ζωή σου, η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, με τις όποιες αναπάντεχες ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Οι εξετάσεις λοιπόν μπορεί να γιγαντώνονται στο μυαλό όλων μας, να παίρνουν διαστάσεις, να περιγράφονται με πομπώδεις λέξεις και χτυπητούς τίτλους, αλλά δεν είναι παρά άλλος ένας  προορισμός, που για να πάει καλά πρέπει να έχεις πρώτα φροντίσει την πορεία, τη διαδικασία, να έχεις χτίσει τα εφόδια και τις προϋποθέσεις. 

Στο σχολείο μας εστιάζουμε περισσότερο στο ταξίδι, που από μόνο του θα μας οδηγήσει στον τελικό προορισμό, εξοπλισμένους, σίγουρους, με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια. Αυτό είναι το δικό μας στοίχημα, κάθε σχολική χρονιά, που σχεδιάζουμε μαζί με τους μαθητές μας την προσωπική τους περιπέτεια προς κατάκτηση της ξένης γλώσσας. Αυτό επιθυμούμε να αγαπήσουν, να αποζητάνε. Σε αυτό να συμμετέχουν, να αυτενεργούν. Από αυτό να εμπνέονται... το ταξίδι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ταξιδευτές μας, μικρούς και μεγάλους, που έφτασαν στον προορισμό τους με συνέπεια, συνείδηση και όραμα.

Τα εφόδια που κερδίσατε στη διαδρομή είναι αυτά που θα σας εξοπλίσουν ξανά και ξανά, ώστε να κατακτήσετε όλους τους μελλοντικούς σας στόχους, όλους τους προσιτούς ή δύσβατους προορισμούς που ονειρεύεστε...


 

Το ταξίδι ξεκινά από την ηλικία των 3 ετών.

 

 

Το ταξίδι γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον για του μαθητές των τάξεων JUNIOR. Mε την ΦΩΝΗΜΙΚΗ μέθοδο JOLLY PHONICS που αποτελεί  αναπόσπαστο μέρος της ολιστικής προσέγγισης JUMP by QLS . μαθαίνουν να εξερευνούν τον κόσμο διαβάζοντας ιστορίες από την 7η εβδομάδα.

 

Το ταξίδι του QLS DEBATE FESTIVAL αρχίζει!! Και συνεχίζει με τους συνοδοιπόρους από Ελλάδα και εξωτερικό να αυξάνονται συνεχώς.

      

 

                                                                                                               LEVEL C1/C2        

 

4o ONLINE DEBATE FESTIVAL 2022.

Οι μαθητές μας, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 3 επίπεδα (B1, B2- & C1/C2) με 180 ομιλητές, πραγματικά εντυπωσίασαν με την επιχειρηματολογία τους, την άψογη χρήση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και με τα στοιχεία που παρέθεσαν μετά από ενδελεχή έρευνα που είχαν κάνει στην τάξη.

Οι Νικητές μας!

B1 ( D Class)

Bronze Βραβείο Καλύτερης Ομάδας

Μάνος Φραγκάκης              Χρυσό Βραβείο Πρώτου Ομιλητή ¨

Ερωφίλη Αντωνάκη             Χρυσό Βραβείο Δεύτερου Ομιλητή

Β2 (Lower)

Δέσποινα Δρετάκη               Αργυρό Βραβείο Δεύτερου Ομιλητή

Εξερεύνηση και μάθηση με εικονική πραγματικότητα!

QLS Book Club

 

https://www.qls.gr/the-qls-way/qls-online-bookclub/

https://www.qls.gr/the-qls-way/qls-ilearn-platform/ 

Christmas tea with Lucinda videos

1. https://youtu.be/FSiQpx7X3eA 

2 https://youtu.be/_fmnoMniDk0

3 https://youtu.be/1uuD_EVCuc8

QLS Awards

https://www.qls.gr/awards/  

Βρείτε μας

Go to top