Την Δευτέρα 24/01/22 και Τρίτη 25/01/22, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη πόλη μας και με αίσθημα ευθύνης προς τους μαθητές μας, ανακοινώνουμε ότι τα μαθήματα όλων των τάξεων θα γίνουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας iLearn. Για να συνδεθείτε στη πλατφόρμα πατήστε εδώ. Σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα, πατήστε το κουμπί που ακολουθεί, έτσι ώστε να δείτε αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης βήμα προς βήμα.

 

 

 

 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση πρέπει να μπείτε στην πλατφόρμα ακολουθώντας τις κάτωθι οδηγίες.

 

Οδηγίες για τα μαθήματα - τηλεδιασκέψεις

[1] Για να μπείτε στο online μάθημα θα χρειαστεί να εισέλθετε στην πλατφόρμα QLS-iLearn

[2] Επιλέξτε την ψηφιακή σας τάξη ανάλογα το επίπεδο σας. Στο παράδειγμα επιλέγουμε την B Class και το μάθημα B Distance Learning (BDL)

[3] Επιλέγουμε από την καρτέλα Online Lessons στα δεξιά του μαθήματος, την επιλογή Read More 

[4] Εκεί θα επιλέξετε το κουμπί που αναγράφει το τμήμα σας. 

 

[5] Εκτελείται αυτόματα η εφαρμογή τηλεδιασκέψεων Zoom. Σας εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα. Όταν το δείτε περιμένετε τον καθηγητή να "ανοίξει" την τάξη σας. Η ενεργοποίηση - άνοιγμα γίνεται 5 λεπτά ΠΡΙΝ την προγραμματισμένη έναρξη του μαθήματος, λόγω προηγούμενων ενεργών μαθημάτων. Μην προσπαθείτε να εισέλθετε νωρίτερα.

Το κουμπί Test Computer Audio χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του μικροφώνου και των ηχείων σας.

Σημαντική διευκρίνηση 

 

  • Αν σας εμφανιστεί μήνυμα να κατεβάσετε την εφαρμογή Zoom, αυτο θα γίνει την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε από την συγκεκριμένη συσκευή. Μετά θα εισέρχεστε αυτόματα.
  • Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από Desktop, Laptop, Smartphones, Tablets μέσα από οποιονδήποτε browser και δεν απαιτείται εγκατάσταση ξεχωριστού software
  • Υπενθυμίζεται ότι για πρόσβαση στην πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε τον υπάρχον κωδικό και το υπάρχον όνομα χρήστη που κάνατε χρήση ως τώρα για να εισέλθετε στην πλατφόρμα QLS-iLearn
  • Σε περίπτωση επιπλέον αποριών και ερωτήσεων καλέστε την γραμματεία του κέντρου μας.

Βρείτε μας

Go to top