Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Ανακοινώνεται η έναρξη της διάθεσης ψηφιακού υλικού μέσω της πλατφόρμας QLS-iLearn για τους μαθητές της Α senior Class από την Πέμπτη 26/3/2020. Πέραν του online course στο οποίο οι μαθητές είχαν πρόσβαση ως τώρα ( A GrammarCourseπλέον έχουν πρόσβαση στο νέο online μάθημα, το οποίο είναι εναρμονισμένο με τις ανάγκες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί, με τίτλο A Class Distance Learning . Το υλικό χωρίζεται σε εβδομαδιαία βάση και θα ανανεώνεται εφεξής κάθε Δευτέρα. Οι μαθητές καλούνται να περατώνουν το σύνολο των δραστηριοτήτων όπως αυτές εμφανίζονται εντός του ηλεκτρονικού μαθήματος. Σε πρώτο στάδιο θα γίνει διδασκαλία ασύγχρονα η οποία σε επόμενο στάδιο θα υποστηριχθεί και με σύγχρονες μεθόδους (τηλεδιάσκεψη).

Για οποιαδήποτε απορία περί των περιεχομένων του μαθήματος καλείστε να χρησιμοποιήστε το Students Area, forum, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του ψηφιακού σας μαθήματος. 

Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση και για τις υπόλοιπες τάξεις. 

 

 

 

  • Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από Desktop, Laptop, Smartphones, Tablets μέσα από οποιονδήποτε browser και δεν απαιτείται εγκατάσταση ξεχωριστού software
  • Υπενθυμίζεται ότι για πρόσβαση στην πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε τον υπάρχον κωδικό και το υπάρχον όνομα χρήστη που κάνατε χρήση ως τώρα για να εισέλθετε στην πλατφόρμα QLS-iLearn
  • Υπενθυμίζεται για όποιον μαθητή έχει χάσει/ ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του ή το όνομα χρήστη του, πως στην κεντρική σελίδα της πλατφόρμας υπάρχει η επιλογή Ξεχάσατε το όνομα χρήστη (username) ή τον κωδικό πρόσβασης; . Εκεί δίνοντας είτε το όνομα χρήστη που έχετε είτε το e-mail που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, οι υπόλοιποι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δεν εξυπηρετούν παρα μόνο αυτός που χρησιμοποιήθηκε κατά την εγγραφή, σας στέλνεται στο λογαριασμό ηλεκτρονικό ταχυδρομείου σας ένα e-mail με αποστολέα QLS-iLearn, στο οποίο εμπεριέχεται σύνδεσμος για δημιουργία νέου κωδικού. 

 

Βρείτε μας

Go to top