Αγαπητοί γονείς & μαθητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουν ξεκινήσει διαδικτυακά μαθήματα σύγχρονης και σύντομα και ασύγχρονης εκπαίδευσης εξ ‘αποστάσεως για τους μαθητές μας. Πρέπει να διευκρινιστεί πως τα μαθήματα αυτά δεν αντικαθιστούν τα κανονικά μαθήματα αλλά πραγματοποιούνται για την υποστήριξη των μαθητών την δεδομένη στιγμή.

Αρχικά καλύπτονται τα τμήματα των τάξεων FC και Proficiency ενώ σταδιακά θα μπουν και οι υπόλοιπες εντός της διαδικασίας διδασκαλίας από απόσταση. Στο μεταξύ, οι μαθητές των τμημάτων Junior έως και C Class, μπορούν να εργάζονται κανονικά στην πλατφόρμα iLearn όπως έκαναν έως σήμερα, όπου και μπορούν να παίζουν τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, να βλέπουν τα διασκεδαστικά και επιμορφωτικά βίντεο και παρουσιάσεις ενώ τέλος μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με τους καθηγητές τους ανά πάσα ώρα και στιγμή σε περίπτωση που αυτό απαιτείται.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερα σε σχέση με τα βήματα τα οποία θα ακολουθηθούν. Ευχόμαστε να είστε όλοι ασφαλείς αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε

 

Βρείτε μας

Go to top