Started on 29 Μαρτίου 2024

Το εξειδικευμένο μάθημά μας στα αγγλικά έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ενήλικες μαθητές μας, προσφέροντας μια ευέλικτη γκάμα επιλογών που ταιριάζουν στις προτιμήσεις και το πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Προετοιμαστείτε & αποκτήστε με γραπτή εγγύηση επιτυχίας πιστοποιητικά γλωσσομάθειας Β2( Lower), C1 (Advanced), C2 (Proficiency), IELTS,TOEFL, TOIEC, Bulats.

Γιατί να μας επιλέξετε

Υποστηριζόμενη από 45 χρόνια διδακτικής εμπειρίας και τις πιο πρόσφατες έρευνες για την απόκτηση γλωσσών, η αποτελεσματική μας μεθοδολογία διδασκαλίας μας επιτρέπει να εγγυηθούμε την επιτυχία σας.  

Προτιμάτε μαθήματα με φυσική παρουσία στην τάξη, την άνεση της μικτής μάθησης ή την άνεση των διαδικτυακών μαθημάτων; Το ευέλικτο πρόγραμμα μας προσφέρει την κατάλληλη λύση για σας.

  • Καλλιεργούμε μια υποστηρικτική ατμόσφαιρα στην τάξη, όπου ενθαρρύνονται οι ερωτήσεις και τα λάθη θεωρούνται ευκαιρίες για ανάπτυξη. Μαζί, θα χτίσουμε την αυτοπεποίθησή σας για να επικοινωνείτε άπταιστα και άφοβα.

Από την εξέλιξή σας στις δεξιότητες ομιλίας και ακρόασης μέχρι την τελειοποίηση της γραμματικής και την επέκταση του λεξιλογίου, το πρόγραμμα σπουδών μας καλύπτει όλες τις πτυχές της εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας.

Ζήστε την εξαιρετική διδασκαλία μας από πρώτο χέρι! Εγγραφείτε για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και ανακαλύψτε τη δύναμη του μαθήματος μας να μεταμορφώσει τις γλωσσικές σας δεξιότητες.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να τελειοποιήσετε την γλωσσική επάρκειά σας στα αγγλικά και να φτάσετε σε νέα ύψη στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε ένα ταξίδι γνώσης μαζί μας!