Σας ενημερώνουμε πως η διεύθυνση της πλατφόρμας iLearn άλλαξε. H πρόσβαση στην πλατφόρμα iLearn γίνεται από οποιαδήποτε ψηφιακή συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο με τους εξής τρόπους.

1) Απευθείας πληκτρολόγηση της διεύθυνσης στο φυλλομετρητή (browser) σας https://ilearn.qls.gr
2) Από τη σελίδα του σχολείου http://www.vassalou.com, στο κεντρικό menu -> Πολυμέσα -> Πλατφόρμα iLearn
3) Από τη σελίδα του σχολείου http://www.vassalou.com, στο banner "Πλατφόρμα iLearn" στο κάτω μέρος της σελίδας,πατώντας το κουμπί "ΕΙΣΟΔΟΣ"

  • Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από Desktop, Laptop, Smartphones, Tablets μέσα από οποιονδήποτε browser και δεν απαιτείται εγκατάσταση ξεχωριστού software
  • Υπενθυμίζεται ότι για πρόσβαση στην πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε τον υπάρχον κωδικό και το υπάρχον όνομα χρήστη που κάνατε χρήση ως τώρα για να εισέλθετε στην πλατφόρμα QLS-iLearn
  • Υπενθυμίζεται για όποιον μαθητή έχει χάσει/ ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του ή το όνομα χρήστη του, πως στην κεντρική σελίδα της πλατφόρμας υπάρχει η επιλογή Ξεχάσατε το όνομα χρήστη (username) ή τον κωδικό πρόσβασης; . Εκεί δίνοντας είτε το όνομα χρήστη που έχετε είτε το e-mail που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, οι υπόλοιποι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δεν εξυπηρετούν παρα μόνο αυτός που χρησιμοποιήθηκε κατά την εγγραφή, σας στέλνεται στο λογαριασμό ηλεκτρονικό ταχυδρομείου σας ένα e-mail με αποστολέα QLS-iLearn, στο οποίο εμπεριέχεται σύνδεσμος για δημιουργία νέου κωδικού. 

Σε κάθε περίπτωση που υπάρχει οιαδήποτε απορία, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του σχολείου, είτε να στείλετε απευθείας μήνυμα στο Facebook Messenger μας.

Βρείτε μας

Go to top