Εκπαίδευση στην Πληροφορική, παράλληλα με την συνολική εκπαιδευτική διαδικασία του σχολείου. Ουσιαστική απόκτηση γνώσεων και εισαγωγή στην πιστοποίηση σπουδών.

 

Το εργαστήριο πληροφορικής είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονους υπολογιστές

 

Tο πρόγραμμα της Universal Certification Solutions - UNICERT είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εισαγωγή των παιδιών ηλικίας 6-12 ετών στις βασικές αρχές της πληροφορικής και αποτελεί ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τον εκπαιδευτικό και μια ήπια εισαγωγή στη διαδικασία εξετάσεων - πιστοποιήσεων που θα συνοδεύσει τα παιδιά σε όλο το μαθητικό τους βίο.

To πρόγραμμα UNIVERSAL KIDS αποτελείται από τρία σετ βιβλίων, διδασκαλίας και εξάσκησης, που καλύπτουν τρεις ετήσιες ή εξάμηνες (εντατικό) εκπαιδευτικές περιόδους. Χρησιμοποιούνται βιωματικά σενάρια, ώστε το παιδί να εκπαιδεύεται μέσα από την εξέλιξη ιστοριών που η μία διαδέχεται την άλλη και σε ένα περιβάλλον με οικεία σε αυτό γεγονότα από το σχολείο του. 

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, προκειμένου να τα εξοικειώσει, με ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και σε εκπαιδευτικά κέντρα που επιθυμούν να εντάξουν στα προϊόντα τους, ένα εκπαιδευτικό σύστημα για παιδιά αυτής της ηλικίας.Σε τελικό στάδιο, μετά το πέρας των 2 πρώτων ετών οι μαθητές θα λάβουν μέρος στο τελευταίο έτος σπουδών στο οποίο θα αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης για το πτυχίο UNICERT PRIMARY το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο και διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012.

Διαβάστε περισσότερα Πιστοποιητικό Unicert Primary - Αναγνωρισμένο από ΕΟΠΠΕΠ & ΑΣΕΠ

Βρείτε μας

Go to top