Αγαπητοί γονείς & μαθητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως είναι όλα έτοιμα για παροχή υπηρεσίας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης διαδικτυακών μαθημάτων.

Τα διαδικτυακά μαθήματα θα ακολουθήσουν επακριβώς το εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο έχει θεσπιστεί για το τρέχον σχολικό έτος.

 

Οδηγίες

Η πρόσβαση στο διαδικτυακό μάθημα θα γίνεται από σταθερό ή φορητό υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Αναλυτικά, ο χρήστης αφού εισέλθει στην πλατφόρμα QLS-iLearn (https://ilearn.qls.gr/), μέσα από οποιονδήποτε browser, θα μπορέσει να συμμετάσχει ζωντανά στο μάθημα του από το block Online lessons” πατώντας το τμήμα του, όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι. Αναλυτικότερες οδηγίες θα βρείτε στην πλατφόρμα σας στην καρτέλα Instructions.

Αν κάνετε χρήση Η/Υ, όταν πατήσετε το τμήμα σας, κατά την πρώτη είσοδο, θα ζητηθεί να εγκατασταθεί το πρόγραμμα Ζοοm. Πρέπει να αποδεχτείτε την εγκατάσταση του έτσι ώστε να παρακολουθήσετε το μάθημα. Εναλλακτικά κατεβάστε την εφαρμογή από τη σελίδα https://zoom.us/download

Αν κάνετε χρήση Smartphone ή Tablet, είναι αναγκαίο να προβείτε στην εγκατάσταση της εφαρμογής Zoom πριν την διεξαγωγή του μαθήματος με βάση το λειτουργικό που διαθέτετε (Play store, Apple store) 

Θα σας παρακαλούσαμε επίσης να ελέγχετε συχνά τα email σας για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε δύναμη και υγεία σε όλους σας.

 

Βρείτε μας

Go to top