φροντιστήριο

Αγαπητοί γονείς & μαθητές,

 

Σας ενημερώνουμε πως οι μαθητές των τάξεων Ε Senior, FC (lower) και Proficiency από Δευτέρα 10/05 επανέρχονται στις τάξεις σύμφωνα με το κανονικό πρόγραμμα που τους έχει δοθεί.

 

Προσοχή

Οι μαθητές των τάξεων από Junior A έως και D Senior (δηλαδή οι τάξεις Junior A, Junior AB, Junior B, A Senior, B Senior, C Senior και D Senior) συνεχίζουν τα μαθήματα τους ως έχει, ηλεκτρονικά, μέσω τηλεκπαίδευσης.

Εκ της διευθύνσεως

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ  ΠΕΜΠΤΗ  04/03 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ 4-6 ΘΑ ΓΙΝΕΙ 9-11 ΤΟ ΠΡΩΙ.   ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ https://ilearn.qls.gr/ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ 4-6 Μ.Μ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ  ΣΤΟ 9-11 Π.Μ

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 6-8 Μ.Μ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ Ως ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

 

Αγαπητοί γονείς των τμημάτων JuniorA & JuniorAB,

Σας προσκαλούμε σε διαδικτυακή συνάντηση το Σάββατο 19/12 στις 19:00, με σκοπό να συζητήσουμε την μέχρι τώρα πορεία των παιδιών σας και να απαντήσουμε σε ενδεχόμενες σας απορίες που έχετε.

Ο σύνδεσμος της συζήτησης έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα QLS-iLearn, και ενεργοποιείται 10 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης. Βρίσκεται σε ευκρινές σημείο στην πρώτη σελίδα της τάξης Junior A & Junior AB Class - Distance Learning, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Για να εισέλθετε αρκεί να πατήσετε το κουμπί είσοδος.

 

 

 

Θα ήταν μεγάλη χαρά μας να σας συναντούσαμε διαδικτυακά.

Σας ευχαριστούμε  για την συνεργασία.

Εύα Βασσάλου Τσακαλάκη και Συνεργάτες.

 

 

Αγαπητοί γονείς & μαθητές,
 
Ύστερα από την οδηγία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα στο σχολείο μας θα συνεχιστούν διαδικτυακά για όλα τα επίπεδα, από 08/01/2021, όπως ακριβώς γινόταν μέχρι τώρα. Το πρόγραμμα θα ανταποκρίνεται επακριβώς στο αρχικό πρόγραμμα που λάβατε κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με όλα τα μαθήματα να λαμβάνουν χώρα απογευματινή ώρα.
 
Συνεχίζουμε online παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μέσα από την βραβευμένη πλατφόρμα #QLSiLearn

Christmas tea with Lucinda Dickens Hawksley

 

Το QLS και η Lucinda Dickens Hawksley, τετρασέγγονη του θρυλικού συγγραφέα της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας, Κάρολου Ντίκενς, σας προσκαλούν σε ένα αξέχαστο εορταστικό τσάι! Θα ανακαλύψετε την πραγματική ιστορία πίσω από την φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία & τον Σκρουτζ, θα γνωρίσετε καλύτερα τον προ-προ-προ-πάππου της και θα μάθετε για τα παραδοσιακά Χριστούγεννα της Βικτωριανής εποχής! Να μη λείψει κανείς!

«Αγαπητοί μαθητές, είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορέσω να σας “συναντήσω” όλους στο διαδίκτυο -απευθείας από το Λονδίνο. Ανυπομονώ να σας μιλήσω για τον Κάρολο Ντίκενς και τα Χριστούγεννα. Ο Κάρολος Ντίκενς ήταν ο προ-προ-προ-πάππους μου και απολαμβάνω πολύ να διαβάζω τα βιβλία του, ειδικά το αγαπημένο μου, τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. Ελπίζω να διασκεδάσετε στο Χριστουγεννιάτικο τσάι μας.» -Lucinda Dickens Hawksley

Βρείτε μας

Go to top