ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ!

2005

 

Το 2005 Βραβευτήκαμε από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Βρετανικό Συμβούλιο σε αναγνώριση των προσπαθειών μας για την ποιότητα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

 

2009

Το 2009 πιστοποιηθήκαμε με το διεθνές πρότυπο ποιότητας EN ISO 9001:2008. και λειτουργούμε υπό την συστηματική παρακολούθηση και αξιολόγηση του Διεθνούς Φορέα πιστοποίησης DQS.

 

 2017

Το 2017 τo σχολείο μας ως μέλος του δικτύου QLS τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο των Education Business Awards για την Καινοτομία  στην Διδασκαλία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS  με την Διαφοροποιημένη Διδασκαλία που εφαρμόζει βάσει των Μαθησιακών τύπων των μαθητών του που ανιχνεύει με το επιστημονικά έγκυρο τεστ QLP (QLS Learning Profile).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

2018

Το 2018 τo σχολείο μας ώς μέλος του δικτύου QLS τιμήθηκε με το Χάλκινο Βραβείο των Education Business Awards για τις δράσεις αντιμετώπισης του σχολικού εκφοβισμού (Bullying)

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

2019

Το 2019 σε μια πολύ όμορφη τελετή στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - University of West Attica βραβεύτηκαν εχθές οι άριστοι στην εκπαίδευση. Το Δίκτυο των σχολείων QLS βραβεύτηκε σε τρεις κατηγορίες για τρίτη συνεχόμενη φορά ως επιστέγασμα των βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζει στην εκπαίδευση.

Το σχολείο μας είναι υπερήφανο που συνέδραμε ουσιαστικά στην προσπάθεια αυτή αποτελώντας φωτεινό πυλώνα της εκπαίδευσης στην τοπική μας κοινωνία. Αναλυτικά τα βραβεία τα οποία λάβαμε ήταν τα παρακάτω 


🏆Η εκπαιδευτική προσέγγιση JUMP έλαβε το BRONZE βραβείο Καινοτομίας στην Εκπαίδευση
🏆 Το Διαδικτυακό Debate QLS Festival έλαβε το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία 
🏆Η διαδικτυακή πλατφόρμα QLS – iLearn έλαβε το SILVER βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

2020

Το 2020 τo σχολείο μας ώς μέλος του δικτύου QLS τιμήθηκε με το Ασημένιο Βραβείο των Education Business Awards για τις δράσεις αντιμετώπισης του σχολικού εκφοβισμού (Bullying) και το Ασημένιο Βραβείο για την διδασκαλία Ξένων Γλωσσών 

 

 

2021

 

Το 2021 τo σχολείο μας ως μέλος του δικτύου QLS τιμήθηκε ξανά με άλλα δυο βραβεία στον διαγωνισμό Education Leader Awards. Αυτή τη φορά τα βραβεία αφορούσαν δεύτερη θέση στις κατηγορίας Ψηφιακή Εκπαίδευση και Ψηφιακή Σχολική Εκδήλωση

 

Χρειάζεται πολύς κόπος, μέθοδος, οργάνωση, άριστη γνώση, συνεχής επιμόρφωση, σεβασμός των προσωπικών αξιών και αποδεδειγμένα αποτελέσματα παραγωγής έργου.

Εύα Βασσάλου Τσακαλάκη

Βρείτε μας

Go to top