Ξεκινήσαμε το 1978 με Όραμα την δημιουργία ενός Σύγχρονου Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Στόχο την βέλτιστη μάθηση των μαθητών μας μέσα από την απόκτηση Γνώσεων & Αξιών.

Δώσαμε ψυχή σ’ αυτό το όραμα και δημιουργήσαμε πολύτιμες και μακροχρόνιες σχέσεις αγάπης και εμπιστοσύνης με συνεργάτες εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς οι οποίες μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι εκπαιδευτικοί. Ο ενθουσιασμός, η έμπνευση , η πολύχρονη εμπειρία μας, αλλά πάνω από όλα η έντονη ευθύνη που νιώθουμε γι’ αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει και ο σεβασμός των προσωπικών αξιών που έχουμε μέσα μας, έφεραν το σχολείο μας ανάμεσα στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχιών. Σε αναγνώριση των προσπαθειών μας για την ποιότητα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, βραβευτήκαμε από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και το British Council

 

Εαν η ομάδα σε ένα οργανισμό είναι αποτελεσματική, όλες οι μονάδες της μαθαίνουν και επωφελούνται από την αμοιβαία συνεργασία και επιτυγχάνουν πολύ περισσότερα από ότι θα μπορούσαν μεμονωμένα.  Υπάρχει έμπνευση, βοήθεια και υγιής ανταγωνισμός. Εντέλει το εύρυθμο κλίμα και η ομαδικότητα που διακρίνει το προσωπικό θα οδηγήσει στην βελτίωση των παρεχόμενων προς τους μαθητές υπηρεσιών. 

Με συνεργάτες εκπαιδευτικούς που συνδυάζουν την εκπαιδευτική αρτιότητα με την ψυχική δύναμη για να εμπεύσουν το παιδί συνεχίζουμε την προσπάθεια για βελτίωση και εξέλιξη, με γνώμονα το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών (Common European Frame Work of Reference) σύμφωνα με το οποίο ο σπουδαστής αξιολογείται όχι μόνο από τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας που έχει αποκτήσει, αλλά και από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις οποίες έχει συμμετάσχει κατά την  διάρκεια των σπουδών του (παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο εξωτερικό ή συνεργασία με κατοίκους της αλλοδαπής, συμμετοχή σε καλλιτεχνικά δρώμενα όπως θέατρο ή λογοτεχνία, ανάληψη και διεκπεραίωση διαφόρων ομαδικών εργασιών)-Language Portfolio-, καθώς επίσης και από την ευχέρεια που έχει στη χρήση της ξένης γλώσσας σαν μητρική στην καθημερινή του ζωή και εργασία .

Σε ένα Ανοικτό και Δημιουργικό περιβάλλον, όπου οι νέες ιδέες, η καινοτομία και η στενή παρακολούθηση στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης δεν αποτελούν πολυτέλεια αλλά ανάγκη, οδηγούμε τους σπουδαστές μας εδώ και 37 χρόνια, σταθερά στην….

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Βρείτε μας

Go to top